Ooo hayırlı olsun, depresif moddan çıktık mı kardeşim
mesafe cidden çok önemli.
Ben eskiden avm’de çalışırdım tek otobüs giderdi haftaiçi, hastaneden gelirdi 15 dakika sürmezdi gitmem. Akşam 18’e kadar çalışırdı. 22’de işten çıktığımda tramway otobüs tam 1 saat sürerdiHayırlı olsun. Ben de her gün otobüsle evden fakülteye rahat bi 15 km gidiyorum.
Brawl stars indir orada biraz kupa kasalım, benim de canım sıkılıyor yenildikçe daha çok sıkılıyorÇıkmadım kardeşim, çıkmak çok kolay ama şuan için çok zor![]()
Güzel zaman öldürüyor, bana da en küçük yeğenim tavsiye etti akşamları onlarla oynuyorum güzel oluyorBakayım kardeşim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.