Apple mağazasında var ise indireyim beraber oynayalım, geçmişte buna benzer oyunlar oynuyordum
güzel sarıyor fakat kelimeyi bulamadığım zaman biraz geriliyordum 
Evet daha önce indirmişim şimdi tekrar indiriyorum, oynayalım bakalım biraz. Kullanıcı adımı veririmBulamazsan bir centilmenlik yapar pes edersin. Bende puanıma puan katarım. Az egomu tatmin edeyim, yorulduk hepApple için de var var.
Bu arada kullanıcı adım tevfikaktunc ekle, görüşelimKelimelerle oynamayı seviyorum. Herkese göre değişir tabii ki. Gel gelelim, daha 2 gündür oynuyorum. Belki de bende sevemem, belli olmaz![]()
Kabul ettim ama arkadaşlarda görünmüyorsun?Tamamdır, istek attım. Kabul et!
Bu oyun bu kadar popüler mi?Ona para ödemek gerekiyor. Oynamak için davet atabiliyoruz. Bir ara pro paket alırım. Hele bakalım keyif alalım da.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.