Kişisel linklerimi, mesleki yazılarımı ve projelerimi vs yazabileceğim bir blog sitesi kurmak istiyorum. Güzel bir wordpress temaya ihtiyacım var. Ücretsiz veya ücretli olaiblir. Çok basic bir tasarım olsun istiyorum.
Evet sitenize geçen gün denk geldim. Baya hoşuma gitti. Themeforest'ten mi aldınız? Ücretli versiyon mu?bha kişisel bloğumda yıllardır kullandığım Jnews teması var, tavsiye ederim. Tevfik • ORG sitemden kontrol edebilirsin.
Yok yok yeter abiBerkin bir tane doğru düzgün site açalım da oyalanalım diyeceğim ama artık doğru düzgün bir karşılığı yok.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.