Bence bu fiyat aralığında alternatif kulaklıklar da tercih edilebilir. Gamer kulaklıklardan haberim yok son dönemlerde tercih ettiğim kulaklıklar iPhone Airpods 3. nesil kulaklık ve ondan da bayağı şikayetim var. Onun için ayrı bir konu açayım.
Süper bir marka, arkadaşım kullanıyor, diğer kulaklıklarla arasında ciddi bir fark var.Sennheiser
Peki neden sattın? Bizi bu durum karşısında aydınlatır mısın?Bir hevesle alıp ertesi günü sattığım kulaklık…
Açarken ister istemez kutusu yırtılıyor, bu senin elinde olmayan durum. İade konusunda ciddi anlamda bazı firmalar çok büyük sorunlar yaşatıyor. Şimdi hangi kulaklığı kullanıyorsun? Aslında sen şu donanımlarını bir tanıtsan tek tek ayrı bir mutlu olacağızSes veremiyor çok logitech bu model de ses kartlarını değiştirdiği için kulak sağlığını korumak için seslerini kısmış gibi bir şey yapmış,pubg de kendi ayak seslerimi bile alamıyordum çözümü bir miktar para verip o zaman 1-2 k gibiydi sanırım dolby ses kartı almaktı ben de uğraşmamıştım ses konusun da benim için sıkıntı olmuştu geri de iade almamışlardı biraz problem yaşamıştım
İade almamaları da kutusun da bir parça yırtılmıştı ondan ötürü boşu boşuna 5 küsür para vermiştim normal günlük için iyi hafif güzel ama oyun için yanından bile geçmem
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.