Yazık be gerçekten üzüldüm, zor bir durum...
Ben bunu anlamıyorum, cidden... Sana söyleniyor, uyarı yapılıyor ama hiçbir şekilde tedbir almıyorsun. Dünya kadar canlı öldü, elbette çok fazla mal-mülk telef oldu; onlar bir şekilde yerine konulur diye düşünüyürom. Fakat giden bir can hiçbir şekilde tekrar yerine gelmez maalesef.Zor abi. Yangın, sel, deprem. Bunlara olduğu zaman çok zor müdahale ediliyor ne yazık ki. Adam ama kaç ay öncesinden söylemiş ki bütün iftaiye çalışanları da biliyordur ama ormana ne yapabilirsin o da var.
O tarz yorumları sileriz yönetim olarak direkt. Bizler için insan insandır. Herhangi dil, din, ırk, mezhep gibi ayrımlara girmiyoruz. İnsan, ağaç ve hayvana olanlara ciddi anlamda çok üzüldüm. Umarım en kısa zamanda toparlarlar.Konunun içinde, "-Müstahak" "-Yaşattığını yaşamadan ölmezsin." gibi cümleler görmekten korktuğumu söyleyebilirim. Sivil Halk ideolojik ve siyasi düşüncelerin içine hiçbir zaman dahil edilmemelidir. Umarım, tez vakitte kontrol altına alınır, daha fazla can ve mal kaybı yaşanmaz.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.