Kardeşim çok güzel duruyor çok beğendim. Tertip ve düzen benim için çok önemli, kitap gibi duruyor
evet tamindir’i gördüm
Ben de masa yok ki üstü olsunSenin masaüstünü de bekleriyoruz hocam.
Ayrıca Nisanur yayıncı olarak senin de masaüstü resmini bekleriz.![]()
Masaüstü bir sistem dizeceğim yakında o zaman hem kurulumda hem de hazır hâle geldiğinde bol bol paylaşırımİki yönetici ve masaları yok. Olacak iş değil...
Hemen panele girip yönetimi devrediyorsunuz bana bu işi kökten çözüyoruz nasıl fikir abi @Tevfik
Domain hangi firmadaydı hemen ileteyim bilgilerimi.
![]()
Beşiktaş olayı çok dikkatimi çekti, Beşiktaşlıyım.Şahane olurdu![]()
Hediyenin hediyesi ancak Teknoloji Forum'da çekiliş yapılarak verilirOlm onu vermem doğum günü hediyesi verilirmiymiş ya ?![]()
O şekilde daha çok merak ettim hocamŞu an masaüstünde monitör dahil o kadar çok şey varki (dağınık) çekip atılası değil.
Tamam hocam o zaman bir şey demiyorumYa olaki masaüstüne bir şey almak için elimi koysam ben kaybolacam o güzden riske girmeyeyim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.