Web Analytics

Merhaba webmasterforum.net ailesi 🇹🇷

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bewanted
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 82
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

bewanted

Kayıtlı Üye
Konular
7
Tepki Skoru
31
Uzmanlık
Yazılım Firması
Umarım kalıcı olmaya geldim...

Londra İngiltere merkezli yazılım mühendisiyim. Ve kod yazmayı seviyorum!

Gizliliği ve güvenliği çok önemsiyorum ve birkaç denetim gerçekleştirdim ve çeşitli hata ödül programlarına çok sayıda başvuruda bulundum.

Yeni teknolojileri denemek, yeni insanlarla tanışmak ve bol miktarda ücretsiz kafein tüketmek için harika bir fırsat olduğu için hackathon'lara katılmaktan ( ve bazen kazanmaktan ) ve kodlama yarışmalarından da keyif alıyorum

Sistem yönetimi hakkında daha fazla bilgi edinmek ve kendi hizmetlerimi barındırmak için kullandığım küçük bir homelab'im var.

Klavye başında olmadığım zamanlarda sporu, astronomiyi ve arkadaşlarla takılmayı severim.

Özellikle siber güvenlik ve programlama alanlarında kendimi geliştirmek için buradayım. Yeni bilgiler öğrenmek, deneyimlerimi paylaşmak ve bu alanda daha da ilerlemek istiyorum. Hepimize başarılar diliyorum, birlikte güzel işler yapabiliriz! 🚀

Herkese iyi Forumlar

Hoşgeldiniz.

merhaba aramıza hoşgeldiniz..

Bu konuyu görüntüleyenler

Sayfayı her yenilediğinizde ya da farklı bir sayfaya gittiğinizde, bu alanda forum ile ilgili bir ipucu görürsünüz!
  • Geri