Web Analytics

Mine.com İhalesi $367,500.00 ile Devam Ediyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tevfik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 67
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

Tevfik

Kayıtlı Üye
Konular
34
Tepki Skoru
191
Meslek
AR-GE Yöneticisi
Sonucunu merak ettiğim bir ihale. Bakalım kime ve ne kadar fiyata kalacak. Geçmişi de oldukça sağlam bir domain Archive üzerinden kontrol edebilirsiniz. Ayrıca domain ve sayfa değerleri de yüksek. Daha ne olacak :)

Saçma bir rakam :S bunun 10 da değil 1000 de bir parasına oje.net vardı satılık, alan olmadı :d

Mine ismini sadece Türkçe olarak yorumlamak absürt olur. Domainin geçmişine bakılabilir. Paypal gibi şirketler ihaleye giriyor.

Mine ismini sadece Türkçe olarak yorumlamak absürt olur. Domainin geçmişine bakılabilir. PayPal gibi şirketler ihaleye giriyor.

Orasını bilemeyiz, biz kendi içimizde değerliyoruz :D

Ben boşta görsem bile kayıt etmezdim mesela ne bileyim bize bir anlam ifade etmiyor :D bu domain işleri tuhaf bir şey hiç kafam almıyor :D
Mesela bana göre akılda kalıcı, tire, rakam, vs olmasın bir de çok uzun olmasın anlamı nedir içeriği nasıl olur hiç fark etmiyor. Demek ki orada hata yapıyorum :)

Etkileşim için üye olun ya da giriş yapın!

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri