Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tema düzenleyici

Minecraft

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan XeRo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 137

XeRo

WFN Üye
Tepki Skoru
2
Ticaret Puanı
0
Web Sitesi
Var
Alanı
Full Stack Developer
1/3
Konu sahibi
minecraft gibi populer server kurulum plugins paneller gibi forumlar olusturulabilir ..

Talebinizi değerlendirdim, fakat bahse konu kategorinin çok fazla alt forumu var, buna ayrı bir kategori-forum-alt forumlar açmam gerekli buda webmaster forum ilkelerine çok uyum sağlamaz.

Ancak bu alanda ilgili talebiniz için dilediğiniz gibi paylaşım yapabilirsiniz.

Kesinlikle, Minecraft ve benzeri server yönetimi konuları için forum açmak güzel fikir olur. Plugin ve panel paylaşımları çok ilgi çeker.

Evet, çok mantıklı! Forumda sunucu kurulumu, eklentiler ve panellerle ilgili rehberler paylaşmak oyuncular için gerçekten faydalı olur. Belki ben de forum yapısı ve kategori ağacı ile yardımcı olabilirim.

minecraft gibi populer server kurulum plugins paneller gibi forumlar olusturulabilir ..

Kesinlikle, Minecraft ve benzeri server yönetimi konuları için forum açmak güzel fikir olur. Plugin ve panel paylaşımları çok ilgi çeker.

Evet, çok mantıklı! Forumda sunucu kurulumu, eklentiler ve panellerle ilgili rehberler paylaşmak oyuncular için gerçekten faydalı olur. Belki ben de forum yapısı ve kategori ağacı ile yardımcı olabilirim.

Ekledim;

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

İpuçları
Geri