Web Analytics

MSN Nostaljisi: WhatsApp’a "Ne Dinliyorum" Özelliği Geldi!

• WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

Kreathex

Administratör
Konular
63
Tepki Skoru
115
Uzmanlık
Sosyal Medya Uzm.

MSN Nostaljisi: WhatsApp’a "Ne Dinliyorum" Özelliği Geldi!

Eski MSN dönemlerinden hatırladığımız "Ne Dinliyorum" özelliği, WhatsApp’ta yeniden hayat buldu! Artık Durum paylaşımlarınıza sevdiğiniz şarkıların kısa bir klibini ekleyebilirsiniz. Bu yenilik, sosyal medya kullanıcıları için nostaljik bir anı canlandırıyor.

WhatsApp Durumlarına Müzik Eklemek Çok Kolay

WhatsApp’ın yeni müzik ekleme özelliği, kullanıcıların Durum paylaşımlarına müzik eklemelerini sağlıyor. Ne dinlediğini arkadaşlarına göstermek artık sadece birkaç dokunuş uzağında. Yapmanız gerekenler oldukça basit:

1. Durum ekranında, müzik notası ikonuna tıklayın.
  2. Şarkı listesinde dilediğiniz parçayı seçin.
  3. Fotoğraflara 15 saniyelik, videolara ise 60 saniyelik müzik ekleyebilirsiniz.
Böylece, hem yaşadıklarınızı hem de ruh halinizi tek bir paylaşımda ifade edebilirsiniz. Artık müzikle, duygularınızı anlık olarak arkadaşlarınızla paylaşmak mümkün.

24 Saat Sonra Silinecek!

Yeni özellik, tıpkı Durum paylaşımları gibi 24 saat içinde otomatik olarak silinme kuralıyla çalışıyor. Yani paylaştığınız şarkı, sadece bir gün boyunca arkadaşlarınızla birlikte olacak.

Sadece Bağlantıdaki Kişiler Görebilecek

WhatsApp, müzikli paylaşımlar için de uçtan uca şifreleme kullanarak güvenliği sağlıyor. Paylaşılan müzikler, yalnızca sizinle bağlantıda olan kişiler tarafından görülebilecek. Bu da gizliliğinizi korumaya devam ediyor.

Dünya Genelinde Kademeli Dağıtım

WhatsApp, bu özelliği dünya genelinde kademeli olarak dağıtmaya başladı. Önümüzdeki haftalarda, daha fazla kullanıcı bu özelliği deneyimleyebilecek.

Siz de WhatsApp’ta "Ne Dinliyorum" özelliğini nasıl kullanıyorsunuz?

Klasiklere eskilere dönüyoruz ne hikmetse :) çünkü onlar daha güzeldi...

Titreşim özelliği de gelirse tam olur :) nostalji olur. ben en çok titreşimi seviyordum.

Titreşim mi aman aman ^^

Eklenti ile kullanılan sınırsız titreşim göndermeler geldi aklıma..

DIRIRIRIN DIRIRIN DIRIRIRIN...

Klasiklere eskilere dönüyoruz ne hikmetse :) çünkü onlar daha güzeldi...
Tam da buna ait bir konu açmıştım. Yorumlarını beklerim o zaman

Ben MSN'den çok ICQ'nun geri kazandırılması taraftarıyım. Arkadaşla sırf nostalji olsun diye kullanıyorduk 3 sene öncesine kadar.

Ben MSN'den çok ICQ'nun geri kazandırılması taraftarıyım. Arkadaşla sırf nostalji olsun diye kullanıyorduk 3 sene öncesine kadar.
ICQ beni hiç çeken bir uygulama olmadı. Belki o zamanki tasarımı ve kullanım yoğunluğu ile alakalı da olabilir.

MSN'in eklenti seçeneği o zamanlar daha cazip kılıyordu.

MeSeNe'ye winampi yada media playeri ekleyip insanlara gönderme yapmak ah ahhh :D

ICQ beni hiç çeken bir uygulama olmadı. Belki o zamanki tasarımı ve kullanım yoğunluğu ile alakalı da olabilir.

MSN'in eklenti seçeneği o zamanlar daha cazip kılıyordu.

İste popülerliğe yenik düştü cânım uygulama. Desteğini de geçen sene bitirmişler, büyük ihtimalle artık çalışmıyordur. Zaten Israil menşeili bir programmış ahahahhahahha

ICQ'nun ilk zamanlardaki uygulaması ile son zamanlardaki uygulaması arasında dağlar kadar fark var. Son zamanlardaki uygulaması tıpkı Telegram'a benziyordu. Ben de zaten son yaklaşık 10 evvel merak edip bir dönem kullandım ve bıraktım. Oldum olası ICQ'ya hiç ısınamamıştım.

1998 - 2000'lerde daha çok mIRC kullanılırdı o sıralarda. Yeni tayfa hatırlamayabilir. mIRC Zurna kanalı meşhurdu, en popüler mIRC kanalıydı. :)
Ah ah o zamanlar az mı kadın kılığına girip insanlarla eğlendik ^^

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri