Kreathex
Administratör
- Konular
- 63
- Tepki Skoru
- 115
- Uzmanlık
- Sosyal Medya Uzm.
MSN Nostaljisi: WhatsApp’a "Ne Dinliyorum" Özelliği Geldi!
Eski MSN dönemlerinden hatırladığımız "Ne Dinliyorum" özelliği, WhatsApp’ta yeniden hayat buldu! Artık Durum paylaşımlarınıza sevdiğiniz şarkıların kısa bir klibini ekleyebilirsiniz. Bu yenilik, sosyal medya kullanıcıları için nostaljik bir anı canlandırıyor.WhatsApp Durumlarına Müzik Eklemek Çok Kolay
WhatsApp’ın yeni müzik ekleme özelliği, kullanıcıların Durum paylaşımlarına müzik eklemelerini sağlıyor. Ne dinlediğini arkadaşlarına göstermek artık sadece birkaç dokunuş uzağında. Yapmanız gerekenler oldukça basit:- Durum ekranında, müzik notası ikonuna tıklayın.
- Şarkı listesinde dilediğiniz parçayı seçin.
- Fotoğraflara 15 saniyelik, videolara ise 60 saniyelik müzik ekleyebilirsiniz.
24 Saat Sonra Silinecek!
Yeni özellik, tıpkı Durum paylaşımları gibi 24 saat içinde otomatik olarak silinme kuralıyla çalışıyor. Yani paylaştığınız şarkı, sadece bir gün boyunca arkadaşlarınızla birlikte olacak.Sadece Bağlantıdaki Kişiler Görebilecek
WhatsApp, müzikli paylaşımlar için de uçtan uca şifreleme kullanarak güvenliği sağlıyor. Paylaşılan müzikler, yalnızca sizinle bağlantıda olan kişiler tarafından görülebilecek. Bu da gizliliğinizi korumaya devam ediyor.Dünya Genelinde Kademeli Dağıtım
WhatsApp, bu özelliği dünya genelinde kademeli olarak dağıtmaya başladı. Önümüzdeki haftalarda, daha fazla kullanıcı bu özelliği deneyimleyebilecek.Siz de WhatsApp’ta "Ne Dinliyorum" özelliğini nasıl kullanıyorsunuz?