Web Analytics

Öneri Muhteşem Makale Botu - FatBotter (Tavsiyedir)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tevfik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 20
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

Tevfik

Kayıtlı Üye
Konular
14
Tepki Skoru
84
Uzmanlık
AR-GE Yöneticisi
Merhaba WF ailesi, öncelikle şunu belirtmeliyim ki bu bir reklam değildir, tavsiyedir. Hayatım boyunca zaten böyle reklam almadım. Eğer kullandığım bir yer hoşuma giderse mutlaka yazarım, tanıtırım. Daha önce TFC içerisinde belirtmiştim belki hatırlarsınız? Şimdi ise WF'de sizlere tanıtmak istiyorum.

Benim gördüğüm en güzel makale botlarından birisidir, daha iyisi var mı bilemem ama kullandıklarım arasında gerçekten en iyi sonucu çıkartan bir site. Sahibi ile daha önce çok fazla çalıştım, bugün yeniden çalışmaya başladım ben de buraya yazayım dedim.

Eğer sizler de makale yazdırmak istiyorsanız: https://fatbotter.com/ girerek paket satın alabilirsiniz.

Teşekkür ederim.

Ücretsiz olan yapay zekalardan farkı ne acaba? Yani Copilot, Grok, Gemini'ye falan baya baya yazdırabiliyoruz.

Merhaba arkadaşlar, şimdi sizlere sormak istediğim bir durum var. Pek webmaster işinden anladığım söylenemez. Sormak istediğim makale yazdırılan botlar SEO açısından tam olarak nasıl çalışıyor? Google arkadaş bu makalelere bakarak herhangi bir farklı işlem uyguluyor mu?

Kaldı ki biliyorsunuz botların yazmış olduğu bazı makaleler düzgün olarak çıkmıyor diye biliyorum. Bota yazdırdığınızda bunun siteye herhangi bir zararı olmaz mı?

GRok ve benzeri yapay zekalarda makale yazdırdığında internetten karma yazılar çıkartıp birleştiriyor. Onlarda güzel oynamalar yapabilirsen, atıyorum 1-2 paragraf silip kendine ait bir şeyler katabilirsen SEO açısından bir sıkıntı olmaz. Ben bunu biliyorum en azından.

Böyle bir site var mesela. Yazılan makalenin % kaçı yapay zeka ile oluşturulmuş onu inceliyor.

Merhaba arkadaşlar, şimdi sizlere sormak istediğim bir durum var. Pek webmaster işinden anladığım söylenemez. Sormak istediğim makale yazdırılan botlar SEO açısından tam olarak nasıl çalışıyor? Google arkadaş bu makalelere bakarak herhangi bir farklı işlem uyguluyor mu?

Kaldı ki biliyorsunuz botların yazmış olduğu bazı makaleler düzgün olarak çıkmıyor diye biliyorum. Bota yazdırdığınızda bunun siteye herhangi bir zararı olmaz mı?

Merhaba @Ufuk, google ai ile üretilen içeriklere karşı değil, ancak bunu otomasyon olarak değilde gerekli sekılde kullanılmasından yana, ornek verecek olursam ai ile bir içerik olusturup resım dahılı bağlantı video kaynak gibi unsurlarla içeriğin kalıtesını arıtıp yayınlarsak sorun yok, ama bot tarzı toplu makale yazdırıp yayınlarsak bir işe yaramıyor.

şuna göz atabilirsin.

@Tevfik, Fatbotter alanında tek ve rakipsiz diyebilirim, 2-3 yıldır kulanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri