Ne filmdi oyunu vardı bende çok eski bir oyun
Mesela...
The 5th Element filmindeki Diva Dance parçası anlamsız bir şekilde film sektörünün müzik sektörüne kattığı muazzam bir parçadı.
Ennio Morricone sayısız filme müzik yapmış biriEnnio Morricone - The Good, the Bad and the Ugly. Ver coşkuyu. Bu adamın kavır müziklerini severim. Youtube'ta "İyi Kötü Çirkin filmini izleyecektim, bu parça beni alı koydu.
Biraz önce yeni konu açtığımda orhan babayı paylaşmıştım şimdi farklı bir parçasını açayım yaşayan efsanenin. Dokunma şarkısını çok severim bende yeri başkadır
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.