iPhone telefonlarının tercih edilmesinin en büyük sebeplerinden birisi güvenlik diyebilirim. Dışarıdan ekstra olarak APK kabul etmiyor ve Apple Store her uygulamayı kişilerin mağazaya yüklemesini istemiyor oldukça seçici bu konuda.
Kapitalizme uymayan tek marka söyleyebilir misiniz? Bu konuda sabaha kadar tartışabilirim sizinleKullanamamak sizin sorununuz... Apple gibi kapitalist bir ABD markasını kullanmadığım için gurur duyuyorum. Neymiş IOS güvenilirmiş, arada bir haberlere düşen Apple'ın veri sızıntıları ne o halde? Hepsi palavra bunların, Android'in saldırıya açık olduğu da Apple fanları tarafından uydurulmuş bir yalan. Kullanmayı bilen sorun yaşamıyor, neredeyse hep Android kullandım ve bir defa bile güvenlik sorunu yaşamadım.
Aslında bu marka konusunda bile ülke ikiye ayrılıyor, şu an çok güzel android cihazlarda mevcut iPhone cihazlarda. Benim tercihim her zaman iPhone olur fakat eğer bir android cihaz alacaksam bu kesinlikle samsung olurdu.Iphone da olup da androit de olmayan nedir? Birkaç megapiksel daha kaliteli resim çekecek diye o kadar parayı ben vermem.
Aynı şekilde Samsung'un pahalı amiral gemilerine de boş yere para vermem. Yıllardır Samsung'un orta sınıf, nispeten ucuz telefonlarını oldukça yoğun kullanıyorum, Gayet memnunum ve hiç te bir sorun yaşamadım.
Android güzellemesi saçma deyip de iphone güzellemesi yapmanız daha saçma olmuş. Bırakın isteyen istediğini kullansın.Halen bu tarz tartışmalar var mı inanamıyorumApple bu işin zirvesidir kimse kusura bakmasın telefona o kadar para vermem demek yerine bu telefonlar neden bu kadar pahalı demeliyiz andorid falan güzellemesi yapılması saçma geliyor. Evet bazı cihazlar güzel kabul ediyorum ama iphone serilerinin yerini asla tutmaz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.