Web Analytics

Soru Neden üyeliğim iptal oldu yeni üyelik açtım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Logan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 46
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

Logan

Kayıtlı Üye
Konular
3
Tepki Skoru
7
Akşam bakayım dedim forum tamamen değişmiş ama benim üyelikte gitmiş, sebep ne.

@Tevfik

Kardeşim sanada gönül koydum hiç konuşmadın 😔

Burası WF, TFC değil ondan üye oldunuz. Hoş geldiniz 🤗

Merhaba @Logan aramıza hoşgeldin.

Burası WF, TFC değil ondan üye oldunuz. Hoş geldiniz 🤗
Eyvallah kardeşim 🤗 Şöyle diyim benim edge te ana sayfada birkaç sabit site var orada TFC sabittir ona tıkladığımda buraya yönlendirdi, ikisi ile takılamam birini tercih etmem lazım 😔

Can kardeşlerim @Tevfik ve @Graveworm un kurduğu forumu nasıl aldatayım 😔

Merhaba @Logan aramıza hoşgeldin.
Hoşbulduk kardeşim hayırlı geceler, bu arada kurban bayramınız mübarek olsun aileniz ve sevdiklerinizle birlikte nice nice bayramlara 🤲

Son düzenleme:
Eyvallah kardeşim 🤗 Şöyle diyim benim edge te ana sayfada birkaç sabit site var orada TFC sabittir ona tıkladığımda buraya yönlendirdi, ikisi ile takılamam birini tercih etmem lazım 😔

Hoşbulduk kardeşim hayırlı geceler, bu arada kurban bayramınız mübarek olsun aileniz ve sevdiklerinizle birlikte nice nice bayramlara 🤲
Merhaba @Logan

TFC projesi şu an için durduruldu. Proje Webmaster sitesi olan WF üzerinden devam edecektir. Bu durumda bir seçim yapmanıza gerek kalmamaktadır. :)

Umarım yazınızı doğru anlayıp, uygun cevabı vermişimdir.

Keyifli forumlar dilerim.

Aldatma değil olm biz de buradayız. Burası ana, TFC ikinci projemiz olacaktı fakat oradan insanları çekemeyince orayı direkt buraya yönlendirdik. Hoş geldin bu arada. :D

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri