Web Analytics

Niche Site İle Kazanç Hikayesi

• WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

Akyol

Kayıtlı Üye
Konular
8
Tepki Skoru
18
Uzmanlık
Girişimci
Evet niche site sektörüne giriş yaparak kazanç sağlamayı hedefliyorum. Ve niche hikayemi sizlerle belirli aralıklarla güncelleyerek paylaşmak istiyorum.

Hedefim: Birçok site açarak niche siteleri tutturmak ve zamanla kazancımı arttırmak.

Neler yapacağım: Çeşitli metodlar kullanarak niche sektör/kelime bulacağım. İlk amacım 5 farklı niche sektör bulmak. Ve 5 site açmak.

Güncellemeler

1 Nisan 2025

-Semrush üyeliği aldım ve niche kelime arayışına başladım. Sadece Semrush değil Google aramaları, sosyal medya paylaşımları, yabancı internet siteleri, trendler gibi birçok alanı inceliyorum.
-Hızlıca bulduğum kelimeleri not defterine kaydettim. Yaklaşık 40-50 civarı kelime buldum. Bunları direkt kullanmayacam, sadece ön arayışımda bulduğum kelimeler. Detaylı bir analiz yapılacak.

2 Nisan 2025
-Bulduğum 50 civarı kelimeyi Semrush ile detaylı olarak inceledim. Ayrıca Google aramalarında baktım. Rakip siteleri analiz ettim. Kolay sıralama alabileceğim anahtar kelimeleri belirledim.
-Kelimelerin .com domainlerinin boş olup olmadığını kontrol ettim.
-5 adet kelime belirledim ve bunların içeriklerinin hazırlanması aşamasına geçeceğim.

Son düzenleme:
2. günde 50 kelime arasından 5 adet kelime ayarladım.
Makale aşamasına geçtim.

Bu konuyu görüntüleyenler

Sayfayı her yenilediğinizde ya da farklı bir sayfaya gittiğinizde, bu alanda forum ile ilgili bir ipucu görürsünüz!
  • Geri