Bilgisayar dünyası çok renklendi ey gidim eyValla yöneticiker olarak @Tevfik ve benim masamız yok. O yüzden pek işimize yaramaz ahahahhahahahha. Alırsak tabi çekiliş icin alırız. Bu arada hub lari ne kadar?
Bende bugün bunu gördüm acayip hoşuma gittiHub bile ne para olmuş yahu! Kullanıcı sayımız biraz artsın hemen elden çıkartırsın gibi.
Biz çok yaşlandık kardeşim. Arada Pc Build videolarına falan bakıyorum da. Canım acayip çekiyor.![]()
Bence çok iyi fanları 100% yapınca belki vtec açıyor sanıyordurHocam bu işin cılkını çıkartmış.![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.