Web Analytics

Onayal.net guvenilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nores0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 83
  • Etiketler Etiketler
    onayal sms onay
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

nores0

Kayıtlı Üye
Konular
1
Tepki Skoru
2
Meslek
Yazılım Hizmetleri
Merhaba SMS onay icin site ararken onayal.net i cok onerdiler hatta baska forumlarda cok ilgilendiklerini vs soylediler buradan hiç deneyeniniz oldu mu? Fiyatlar da ucuz geldi diger sitelere gore bilemedim.

Çözüm

Ben diger sitelerin cogu calismadigi icin sansimi denemek istedim ilk bir alamadim yine dolandirilcam sandim fakat destege yazdigimda bana cok yardimci oldular keske boyle siteler daha cok olsa bundan sonra burayi kullanirim artik.
Benim icinde iyi oldu aylik 10klik alim yapiyorum duzgun 1 tane bile site yok ya destege bakmiyorlar ya sotede sorun cikiyor ya kod gelmiyor burada oyle degil ama şu an 378. Siparisi verdim anlik olarak birkaç tane istisna haric sorun yok şu an.
Ben denemedim şahsen 🤔

Ben diger sitelerin cogu calismadigi icin sansimi denemek istedim ilk bir alamadim yine dolandirilcam sandim fakat destege yazdigimda bana cok yardimci oldular keske boyle siteler daha cok olsa bundan sonra burayi kullanirim artik.
Benim icinde iyi oldu aylik 10klik alim yapiyorum duzgun 1 tane bile site yok ya destege bakmiyorlar ya sotede sorun cikiyor ya kod gelmiyor burada oyle degil ama şu an 378. Siparisi verdim anlik olarak birkaç tane istisna haric sorun yok şu an.

Çözüm

Etkileşim için üye olun ya da giriş yapın!

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri