Web Analytics

Soru Önereceğiniz WiFi Güvenlik Kamerası Nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kreathex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 22
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

Kreathex

Administratör
Konular
63
Tepki Skoru
115
Uzmanlık
Sosyal Medya Uzm.
Merhaba arkadaşlar,
Evimin bazı yerlerine güvenlik kamerası koymak istiyorum fakat kablo vs ile uğraşmak istemiyorum wifi ile direkt internete bağlansın istiyorum. Kullandığınız veya önerebileceğiniz bir marka/model var mıdır acaba?

Bu mendeburlemur yapmıştı bütün evini. Onun videolarına bakabilirsin, açıklama kısımlarına ürünleri bırakıyor.

aynen o bu konuda bir kırık diyebilirim izle mutlaka. adam gece konduyu akıllı eve çeviren birisi :D

Teşekkür ederim bakacağım kanalına.

O arkadaşın videolarına bi kaç denk gelip izlemiştim, seviyor teknolojiyi :)

Herif teknoloji ile yaşıyor ya. Bir videoasunu izledim de bütün evini sesli komutla yönetiyor, hiç öyle ekstra bir düğme falan yok her şeyi duvara sabitlediği tablet sayesinde yapıyor. Klima açma, bilgisayarı açma, ışık açma kapama falan. Enteresan bir kişilik.

Herif teknoloji ile yaşıyor ya. Bir videoasunu izledim de bütün evini sesli komutla yönetiyor, hiç öyle ekstra bir düğme falan yok her şeyi duvara sabitlediği tablet sayesinde yapıyor. Klima açma, bilgisayarı açma, ışık açma kapama falan. Enteresan bir kişilik.

Bazıları için teknoloji amaç değil aşk olabiliyor :D

Listeyi kontrol ettim bi YouTube üzerinden falan videolarına bakacağım. Güzel bir şeyse sipariş verebilirim.

Kullandığı yerdeki videoya vs de bakacağım.

Bu konuyu görüntüleyenler

Sayfayı her yenilediğinizde ya da farklı bir sayfaya gittiğinizde, bu alanda forum ile ilgili bir ipucu görürsünüz!
  • Geri