Eklenti veya ekstra modifikasyonları test edebilmem için aktif olan tüm tarayıcıları kullanıyorum diyebilirim. Aktif olarak kullandığım tarayıcı Chrome, Opera tarayıcısı bende de maalesef kasmalara sebep oluyor.Uzun süğredir opera kullanıyorum. Gerçekten severek kullanıyorum. Yalnız son zamanlar pc'de çok kasmalar ve optimizasyon problemlerin arttığını fark ettim. Sanırım Chrome'a geri döneceğim.
Evet evet yoksa genel olarak Opera gerçekten kullanımı ve özellikleri harika.Eklenti veya ekstra modifikasyonları test edebilmem için aktif olan tüm tarayıcıları kullanıyorum diyebilirim. Aktif olarak kullandığım tarayıcı Chrome, Opera tarayıcısı bende de maalesef kasmalara sebep oluyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.