Bir dönem kuzenim oynuyordu bu oyunu oradan hatırlıyorum, genel değerlendirmesi ilgi çekici. Ben oyunları sırayla listeye alacağım sanırım, bilgisayarımda değişiklikler yapma zamanı geldi 
Aklıma dark dizisi geldi, onunla bağdaştırdım istemsizce. Fakat bu oyunları not alıyorum ben, aklımda 20 oyun listeye almak var.Bu oyunu oynarken beyniniz yanabilir. Çünkü oyun outlast 1 den önce başlayıp outlast 1 den sonraki zamanı anlatıyor. Çok garip bir his.
Bence başlanmalı fakat onun bir internet sitesi vardı, aklıma gelirse paylaşayım. Dizinin daha iyi anlaşılabilmesi için soy ağacı listeleniyor ve çok daha fazla keyif alıyorsun.Dark dizisini çok duydum ama hiç izlemedim. Sizce başlamalımıyım bu diziye?
İşte bu tarz hafızalara hayranım, yalan yok. Aslında hatırlamamak güzel olan yapımları izlememe tekrar sebep oluyor. Ben interstellar filmini çok severim, ara ara açar keyifle izlerim. O filmin müzikleri de benim için bir başyapıttır.Ben izlediğim şeyleri öyle kolay unutmam. Aradan 5 - 6 yıl geçse bile yinede incelemesini yapabilirim.![]()
Neden? Film muhteşem çünküO filmi hiç unutmamama rağmen 6 - 7 kez bitirmişimdir.
Adam bambaşka bir kafaya sahip, bazen canım köy izlemek istiyor arada Nuri Bilge Ceylan filmlerini açıyorumChristopher Nolan'ın tüm filmleri çok iyi. Adam tek başına bir kadro resmen.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.