Web Analytics

Haber Pendik'te trafik kazası, 4 ölü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Graveworm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 23
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

Graveworm

Administratör
Konular
48
Tepki Skoru
112
İstanbul Pendik'teki gişelerde bir otomobil, tırın altına girdi ve yaşanan kazada 4 kişi hayatını kaybetti. O kadar süratle nereye yetişme çabası içerisindeydi onu da Allah bilir.

Kazayı az önce izledim, tamamen hız kurallarını içe sayarak gişelere yaklaşmış. Üzücü bir kaza.

Kazayı az önce izledim, tamamen hız kurallarını içe sayarak gişelere yaklaşmış. Üzücü bir kaza.

Abi hız kurallarını geçtim, o geçitler 1 km öteden falan gözüküyor be. Vardır bir şey, temiz değildir adam.

Abi hız kurallarını geçtim, o geçitler 1 km öteden falan gözüküyor be. Vardır bir şey, temiz değildir adam.
Bu hız ile zaten o gişelere giriyorsa dediğin gibi kesinlikle herhangi bir sakat durum mevcuttur. Alkollü olduğunu düşünüyorum.

Son 1 yılda başımdan çok olay geçti. 2 kere trafik kazası geçirdim. Çok şükür maddi olarak geçti.

Allah kimseye acı yaşatmasın. Çok zor, ve ateş düştüğü yeri yakıyor. Allah kazadan beladan korusun bizleri

20 yılda 1 kez kaza yaptım, çoklu kaza, 1 yıl arınması normale dönmesi para ödemesi sürdü, Allah düşman başına vermesin.

20 yılda 1 kez kaza yaptım, çoklu kaza, 1 yıl arınması normale dönmesi para ödemesi sürdü, Allah düşman başına vermesin.

Amin hocam. Şimdi aracın tırın altından çıkartırlarken ki videosunu izledim, konserve kapağı gibi sıyrılmış tavanı ya...

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri