Arkadaşlar telefon tanıtıldı özellik bakımından baya iyi olmuş, pro modeli çağ atlamış.
Ama merak ettiğim tek soru var kamera ve video bakımından hangisi daha iyi, bana düz x7 bir tık iyi geldi kamera video konusunda.
Aynen poco oyun Redmi kamerada biraz daha iyiBu POCO serisi daha çok oyun odaklı telefonlar mı? Hiçbir bilgim yok, görünce sorayım istedim hocam.
Poco serisi Oyun için iyi telefonlar oluyorlar ve işlemcileri oyunlarda çok iyi performans veriyor ve poco x7 proda IceLoop soğutma sistemi var ve buda oyun deneyimini daha da arttırıyor bu yüzden oyun için biçilmiş kaftan dedim.Bu POCO serisi daha çok oyun odaklı telefonlar mı? Hiçbir bilgim yok, görünce sorayım istedim hocam.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.