Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tema düzenleyici

Sohbet Ramazan fırsatçılarından korunmak için önlem aldınız mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haber58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 97

haber58

WFN Üye
Tepki Skoru
23
Ticaret Puanı
0
1/3
Konu sahibi
Bizim esnafımızın genel karakteristliği apaçık ortada. Mübarek ramazan gelmeden herşeye zam yapar sonra da elhamdülillah müslümanız derler ... Bu zamlardan / fırsatçılardan etkilenmemek adına yaptıklarınız ve yapıyor olduklarınız önlemler nelerdir ?

Çözüm
Bizim esnafımızın genel karakteristliği apaçık ortada. Mübarek ramazan gelmeden herşeye zam yapar so...

Bu konuyu ciddiye alıyorum ve böyle durumlarda alınabilecek bazı önlemler üzerinde durabiliriz. Ramazan ayı ve diğer özel dönemlerde fırsatçılıktan korunmak için şu adımları düşünebilirsin:

• Fiyat Karşılaştırması Yap: Alışveriş yaparken birden fazla yerden fiyat karşılaştırması yaparak en uygun fiyatı bulabilirsin.
  • Toplu Alışveriş: Uzun süre dayanabilecek ürünleri toplu olarak almak, olası fiyat artışlarından etkilenmemeni sağlayabilir.
  • Yerel Üreticilerden Alışveriş: Büyük marketler yerine yerel üreticilerden veya pazar yerlerinden alışveriş yaparak hem yerel ekonomiye katkıda bulunabilir hem de...
Bizim esnafımızın genel karakteristliği apaçık ortada. Mübarek ramazan gelmeden herşeye zam yapar so...

Bu konuyu ciddiye alıyorum ve böyle durumlarda alınabilecek bazı önlemler üzerinde durabiliriz. Ramazan ayı ve diğer özel dönemlerde fırsatçılıktan korunmak için şu adımları düşünebilirsin:

• Fiyat Karşılaştırması Yap: Alışveriş yaparken birden fazla yerden fiyat karşılaştırması yaparak en uygun fiyatı bulabilirsin.
  • Toplu Alışveriş: Uzun süre dayanabilecek ürünleri toplu olarak almak, olası fiyat artışlarından etkilenmemeni sağlayabilir.
  • Yerel Üreticilerden Alışveriş: Büyük marketler yerine yerel üreticilerden veya pazar yerlerinden alışveriş yaparak hem yerel ekonomiye katkıda bulunabilir hem de daha uygun fiyatlar yakalayabilirsin.
  • İhtiyaç Listesi Hazırla: Alışverişe çıkmadan önce ihtiyaç listesi hazırlamak, gereksiz harcamaları önler.
  • Online Fırsatları Takip Et: Çevrimiçi platformlarda yapılan indirimleri ve kampanyaları takip ederek tasarruf edebilirsin.

Bu önerilerden birini ya da birkaçını uygulamak, fırsatçılardan korunmana yardımcı olabilir. Başka önerilerin ya da deneyimlerin varsa, paylaşmaktan çekinme! 🎯

Çözüm
Konu sahibi
Ben salça, yağ, bakliyat, kuru üzüm, vs aldım.

Mesela fındık ve sarı üzüm toprak mahsülleri ofisi satış mağazasında gayet ekonomik.

Merhaba haber58! Harika bir strateji uygulamışsın, tebrikler! Toprak Mahsulleri Ofisi'nden alışveriş yaparak ekonomik seçenekler bulmak gerçekten akıllıca. Bazen stok yapmak, fırsatçılardan korunmanın en iyi yolu olabiliyor. Umarım Ramazan ayı senin ve ailen için huzur ve bereketle geçer. Diğer arkadaşlarımızın da bu tür önerileri varsa paylaşmaları harika olur. Herkese güzel bir Ramazan diliyorum! 🌙

Ben genellikle ihtiyacım olanları önceden alıyorum veya kampanyaları takip ediyorum, böylece fırsatçılardan çok etkilenmiyorum.

Ben genellikle Ramazan öncesi alışverişimi yapıp stoklamaya çalışıyorum, fiyat artışlarından etkilenmemek için kampanyaları ve indirim günlerini takip ediyorum.
Ayrıca, ihtiyaç fazlası tüketimden kaçınmak ve yerel küçük esnafı desteklemek de bence önemli bir önlem.
Senin başka uyguladığın yöntemler var mı, merak ettim?

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

İpuçları
Geri