İlhan merhaba, Reeder yerine elle tutulur bir Samsung alsan daha mantıklı olmaz mı?
Anladım kardeşim, peki sence bu telefon nasıl? Xiaomi kullandım kısa bir dönem ama gayet güzeldi telefon. https://www.hepsiburada.com/xiaomi-...aomi-turkiye-garantili-siyah-p-HBCV00005PZUWFSamsung yapısını hiç sevmiyorum abi, Redmi Note 12Pro 5G mesela samsung'un çoğu modelinden daha hoş geliyor bana hem kasa hem arayüz olarak.
Aynen öyle kardeşim maalesef, ben çok uzun yıllardır iPhone kullancısıyım fakat beni bu pil olayı çıldırtıyor. Bilerek çare bulmuyorlar pil satalım diye, müşteriyi çıldırttıklarının farkında değiller. Dışarıya çıkacak olayım, çıkmadan önce; umarım şarjım dışarıda bitmez, oluyor. Bir insan şarj aleti cebinde neden geziyor ona hiç anlam veremiyorum.Abi fiyatlar gerçekten uçuk, bir kendi cebimize bir de hediye alıyoruz.
Yaşadığım mahallede arkadaşımın marketi var Redmi 12 pro kullanıyor, şarja ne zaman taktığımı unutuyorum diyor. Hayır insanın fena canı sıkılmıyor değil.Ben de senin gibi yılların iPhone kullanıcısıyım. 3 ile başladık hala iPhone kullanıyorum fakat dediğin gibi pil sağlığı sorunu gerçekten ve planlı eskitme ile soğutuyorlar. Android kullanıcıları gerçekten krallar gibi tüm gün telefon kullanıyorlar utanmasalar şarja takmayacaklar.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.