Haldır şaldır cidden iyi bir marka. Benim de kepek problemime yardımcı oluyor kendileri. Taş gibi markadır. Umarım bir gün sponsor olurlar bize. 
Değerli yorumundan dolayı çok teşekkür ederim hocam. Hiçbir insan hastalıkla sınanmasın isterim, sonuçta bir şekilde öleceğiz. Fakat acı çekerek ölmek gerçekten çok riskli, ben tertemiz ölüm isterdim.![]()
gidiyorsun eczaneye Vichy Dercos Anti Dandruff Kepek Karşıtı Şampuan istiyorsun 1 kere kullanıyorsun saçındaki kepek tamamen gidiyor sonrasında bir kaç kullanım sonra egzamayıca çözüyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.