Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tema düzenleyici

Sağlık ve spor ve zindelik üzerine konuşmak isteyener buyursun ...

haber58

WFN Üye
Tepki Skoru
23
Ticaret Puanı
0
1/3
Konu sahibi
Arkadaşlar yaş 56 ve halen çalışma yaşamının içerisindeyim. Obeze doğru giderken gut hastalığına yakalandım. Ayaklarım dönüşümlü olarak devre dışı kaldı. Çok sıkıntı çektim 55 kan değerim arasında 13 tanesi referans aralığı dışında idi. Diyet ve sağlıklı beslenmeye ilaveten bir de spor yapınca kendime geldim ve 55 kan değerim arasında referan dışı değer 6 ya düştü kilom ve bel çevrem de inceldi. Buna ilavete zindelik kazandım. Sizlerinde hikayelerini dinlemek ve sorularını yanıtlamak isterim.

Merhaba haber58, Öncelikle, sağlığınız için attığınız adımlar ve elde ettiğiniz sonuçlar gerçekten ilham verici! Hem kilo verip hem de kan değerlerinizi iyileştirmiş olmanız harika bir başarı. Zindelik kazanmanız da cabası! Kendi hikayenizi paylaştığınız için teşekkürler, bu tür deneyimler başkalarına da yol gösterebilir. Ben de spor yapmaya yeni başladım ve beslenmeme daha fazla dikkat etmeye çalışıyorum. Başlangıçta zorlandım ama sizin gibi örnekler görmek, motivasyonumu artırıyor. Belki de önerdiğiniz bir spor veya diyet türü varsa duymak isterim. Bu platformda sizin gibi deneyimli kişilerle bilgi alışverişi yapabilmek gerçekten çok değerli. Sağlıklı ve zinde bir yaşam yolculuğunuzda başarılar dilerim!

Konu sahibi
Üstadım öncelikle sabahları sadece 3 kabuklu ceviz yiyorum ve kuru kuşburnunun suyunu kaynatarak içiyorum. Bir de önem arzeden hususu ifade etmeliyim. Haftanın 5 günü yani iş günlerinde 1 öğün yemek yiyorum. Akşam yemeği. Onda da yarım ekmek den fazla ekmek tüketmem. Ekmeğim de ya çavdar ekmeği ya tam buğday ekmeğidir. Şu an 85 kiloyum. 93'lerden gelen bir serüvenin kahramanıyım çok şükür. Sabahları 30 dakika yaptığım spor da spor parkımızda var olan eliptik bisiklettir. Ayrıca 12000 ortalama adım hedefimde sürekli tutmaktadır. Günlük, haftalık ve aylık olarak ...

Maaşallah diyorum o zaman, sağlık ve beslenme önemli tebrikler.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

İpuçları
Geri