Ben de çok sevdim ultra serisini, arkadaşın S24 modelini gördüm bayağı güzeldi telefon. S25 almak isterdim.
Ben büyük telefon yine sevmiyorum, sorun boyu değil işlevikardeşim pil dayanmıyor yeminle, hiçbir şey yapmasam dahi gece şarjdan çekiyorum sabaha kadar %50'ye düşüyor şarjı bu ne kadar mantıklı?
Ve şunu belirteyim uçak moduna alırım geceleri telefonu, hiçbir şekilde ulaşamaz kimse bana. Buna rağmen sabaha kadar pil dayanmıyor.
Peki ortalama kaç gün gidiyor şarj ve neler yapıyorsun genelde telefonda?
Samsung ta iyi ama benim için xiaomi gibi değil.
S21 fe aldığımda ondan önce 10t pro siparişi verdim iptal edip s21 fe aldım ama keşke 10 t pro alsaymışım diyorum şuan hala kullanıyordum herhalde.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.