Geçmiş olsun.
Sağ ol, teşekkür ederim. CROCS terlik; bakkala çakkala, kısa mesafeye gitmek gelmek için biçilmiş kaftan. Şiddetle tavsiye ediyorum.İşiniz hayırlı olsun hocam, benim de kilo vermem lazım sanırımbu arada terliklere bayıldım
![]()
Sigara denilen illet bildiğin toplu katliam aracı, maalesef kurunun yanında yaş da yanıyor. Sadece içen zarar görse azımı bile açmam ama içmeyen de bundan zarar görüyor ve yukarıdaki yazdığım gönderide de açıkça (pasif içicilik) belirttiğim gibi tütün mamulleri insanları yavaş yavaş zehirlediği için, bunu çoğu zaman farkına bile varamıyoruz.Yaş oldu 52; bu yaşa geldim, hiç alkol ve sigara kullanmadım. Bana derlerdi ki, "sen sigara içmiyorsun, nasıl nefes darlığı şikâyetin oluyor?" Mevsimsel polen alerjisi, nefes darlığı şikâyetine de neden olduğunu biliyorum ve olayı buna bağlıyordum.
Pandemi zamanı bir şey oldu: herkes evine kapandı, doğal olarak bizde de durum öyle, 18 ay boyunca evde hiç sigara içilmedi. Benim nefes darlığı şikâyetlerim azalmaya, ortadan kalkmakya başladı. Hee dedim. demek pasif içiciliktenmiş benim nefes darlığı.. evde ne kadar kül tablası, tütün/sigaraya yardım ve yataklık eden ne varsa, hepsini kaldırdım doooğru çöpe attım. 2022'den beridir evde sigara içenin gözünün yaşına bakmıyorum. Zaten kahvehaneye de çıkan biri değilim.
Bizim aile geçmişinde şeker hastası hiç olmadı. Bizimkiler kalp ve hiper tansiyon'dan vefat etmişlerdir. Alkol ve sigara hiç kullanmadığım için bende şu zamana kadar hiper tansiyon yok. Boy: 171cm uzun zamandır 85kg'larda idim, şimdilerde 79 kg'yum. 85'ten 79'a düşünce göbek kayboldu, diz ağrılarım hafifledi. Uzunca bir dönem 6 kg hamallığını çekiyormuşumİdeal kg olmasa da, 75kg'ye kadar düşmeyi planlıyorum.
Yok abisi, eksik olma. Ama yine de teşekkürler.10 kilo vereyim mi sana![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.