Web Analytics

Rehber SIM Kart PIN şifresi nasıl değiştirilir?

• WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

Graveworm

Administratör
Konular
45
Tepki Skoru
104
Arkadaşlar selamlar. Biliyorsunuz ki mobil operatörlere her geçen gün ayrı bir zam geliyor. Durum böyle olunca insanlar her sene farklı farklı operatörlere geçip, onların sunduğu yeni avantajlardan yararlanıyor. Benim de yaklaşık 1 saat önce geçiş işlemim tamamlandı mesela.

Yeni almış olduğunuz SIM kartın içerisinden bir PIN kodu çıkıyor. Bunu girmeden hattınız açılmıyor. Fakat bu PIN kodu karışık ve unutulabilir cinsten olabiliyor. O yüzden bugünkü yazımda yeni aldığınız hattın içerisindeki PIN kodunu nasıl değiştirebilirsiniz onu açıklamaya çalışacağım. Telefondan telefona fark etmekle birlikte mantık aynı olduğu için bir sıkıntı çekileceğini sanmıyorum.

Resimsiz anlatmak gerekirse; Ayarlar > Bağlantılar > SIM yöneticisi > SIM kart güvenliği > SIM kart PIN'ini değiştir.
IOS kullanıcıları için;
Ayarlar > Hücresel > SIM PIN > PIN Değiştir.

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    28 KB · Görüntüleme: 4
  • 2.webp
    2.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 4
  • 3.webp
    3.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 5
  • 4.webp
    4.webp
    12 KB · Görüntüleme: 4
  • 5.webp
    5.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:
Eline Sağlık.

Arkadaşlar selamlar. Biliyorsunuz ki mobil operatörlere her geçen gün ayrı bir zam geliyor. Durum böyle olunca insanlar her sene farklı farklı operatörlere geçip, onların sunduğu yeni avantajlardan yararlanıyor. Benim de yaklaşık 1 saat önce geçiş işlemim tamamlandı mesela.

Yeni almış olduğunuz SIM kartın içerisinden bir PIN kodu çıkıyor. Bunu girmeden hattınız açılmıyor. Fakat bu PIN kodu karışık ve unutulabilir cinsten olabiliyor. O yüzden bugünkü yazımda yeni aldığınız hattın içerisindeki PIN kodunu nasıl değiştirebilirsiniz onu açıklamaya çalışacağım. Telefondan telefona fark etmekle birlikte mantık aynı olduğu için bir sıkıntı çekileceğini sanmıyorum.

Resimsiz anlatmak gerekirse; Ayarlar > Bağlantılar > SIM yöneticisi > SIM kart güvenliği > SIM kart PIN'ini değiştir.
güzel anlatım öncelikle PIN olması lazım değilmi mi ? android doğru adımlar İOS için onu da açıklamak gerekmiyormu ??

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri