Nemlizade, Youtube'da mini dizi çeken Onur Gökçek'e ait bir film. Dünya varmış filmini ben de ilk kez duyuyorum ve hiç denk gelmedim. Komedi filmlerini seviyorum ben, tercihim sanırım İllegal Hayatlar Meclis filmi olurdu.
Aslında ben de şöyle endişe oluyor. Gladyatör filminin ilki muhteşemdi, gerçekten çok beğendiğim bir film idi. Şimdi ikinci filmine gidecek olsam acaba yine iyi olur mu? Konusu komedi olsa hiç düşünmez giderdim, gitmediğim zaman hayal kırıklığı yaşama durumum olur mu? Onu düşünüyorum her iyi filmin 2. serisindeTürk filmlerine para verip gitmeye değmez. Bence Gladyatör'ün ilk filmini izledilerse kesinlikle ona gidin derim. Neticede sinema görsel şölen olduğunda sinemadır.
Aslında en güzeli Devlet tiyatroları, muhteşem oyunlar çıkıyor ve fiyatları 40-50 lira bir paket sigara parasının yarı fiyatına harika oyunlar çıkartıyorlar. Geçen yıl çok giderdim tiyatroya, mutlaka tavsiye ederimPahalı olmasa kesin giderdim. Artık başka yollarla izleyeceğiz.![]()
Venom ben bile izledim diyeyimde belki utanırsınYok hocam çok beklenen film ise biraz sürüyor. Daha Venom'u izleyemedim mesela Ahahahhahahahha. Tiyatro olayını sevemiyorum ya.
Benim kategorim absürt komediHocam sana özel romantik komedi rehberi yapacağım.![]()
Hahaha izledim süper diziler, izlemişsindir sen de kesinO zaman Friends, The Office falan izle. Aksiyon ve bilim-kurgumdan uzak dur.![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.