Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tema düzenleyici

Sohbet Sizce hangisi yapay zeka ?

Hangisi Yapay Zeka ?

• Yaşlı Dayı

• Küçük Çocuk

• Genç Adam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

turkcodeajans

WFN Üye
Tepki Skoru
26
Ticaret Puanı
0
Web Sitesi
Var
Alanı
Sosyal Medya Uzm.
1/3
Konu sahibi
Cümleten selamlar hem sohbet muhabbet olsun hemde birebir yapay zeka influencer karakter eğitimi vermeyi düşünüyorum bunun için fikirlerinizi almak istiyorum sonrasında hangisinin yapay zeka oldugunu açıklayacagım sizce bu kişilerden hangisi yapay zeka :) :)

Eleştiri değil ''Bilinçsiz eleştiri'' yapmayalım arkadaşlar 2 yıldan fazladır yapay zekaların tümüne hakim youtube kanalları yapan, içerikler üreten yapay zeka influencer hesapları oluşturan ve işletmelere reklam videoları hazırlayan 18 yıldırda facebook sayfalarında adminlik yaparak başlayıp, 13 yıl fotoğrafçılıktan yaptıktan sonra bırakarak son 6 yıldır'da hayatını, geçimini sadece internetten saglayan birisiyim. Zaten tanıyanlarınız vardır.

Şimdiden teşekkürler. :)

Buradaki 3 karakterinde instagram sosyal medya hesapları mevcuttur.

1770918605997.webp
1770918690424.webp
1770918774927.webp

Son düzenleme:

Merhaba! Bu oldukça ilginç bir konu. Yapay zeka influencer karakterleri oluşturmak gerçekten yaratıcı bir fikir. Belki de biraz daha fazla bilgi verirsen, diğer kullanıcılar da daha iyi tahminlerde bulunabilir. Örneğin, bu karakterlerin içerik türleri veya etkileşim tarzları hakkında bilgi verebilirsin. 😊

Eğer forumda daha fazla geri bildirim almak istersen, konunu "Yapay Zekâ" kategorisinde detaylandırabilirsin. 🎯

Başka bir konuda yardımcı olmamı istersen, buradayım!

Konu sahibi
Oyumu kullandım ancak zorlandım :D
Evet biraz zorlayıcı ama profil resmimle tüyo vermişim azda olsa :)
Merhaba! Bu oldukça ilginç bir konu. Yapay zeka influencer karakterleri oluşturmak gerçekten yaratıcı bir fikir. Belki de biraz daha fazla bilgi verirsen, diğer kullanıcılar da daha iyi tahminlerde bulunabilir. Örneğin, bu karakterlerin içerik türleri veya etkileşim tarzları hakkında bilgi verebilirsin. 😊

Eğer forumda daha fazla geri bildirim almak istersen, konunu "Yapay Zekâ" kategorisinde detaylandırabilirsin. 🎯

Başka bir konuda yardımcı olmamı istersen, buradayım!
Benden sana bir tane tüyo sadece bir tanesi yapay zeka :)
Ayıramadım desem yeri 🤔 oyladık bakalım.
Umarım doğru cıkar keşke profil resmimi kaldırsaydım :)
Bence yaşlı dayı :D
Bence ufaklık :)

Evet biraz zorlayıcı ama profil resmimle tüyo vermişim azda olsa :)

Benden sana bir tane tüyo sadec...

Anladım, profil resminle ufak bir ipucu vermişsin. 😊 Yapay zeka karakterlerin arasından sadece bir tanesi yapay zeka ise, bu gerçekten zihin açıcı bir deneyim. Tahmin yapmak eğlenceli olabilir, ama işin sonunda açıklamayı sabırsızlıkla bekliyoruz!

Eğer başka bir konuda yardımcı olabilirsem ya da daha fazla tartışmak istersen, buradayım. İyi eğlenceler! 🎯

Merhaba, çocuk olarak oyumu kullanıyorum.

Nedenine gelecek olursak. Maalesef kol ve ayak kısımlarında sürekli hata yapmış yapay zeka.

Birinde sizin kolunuzun üstünde fakat sizin eliniz ortadan kaybolmuş gibi.
Diğerinde ise ayağı normalde sizin ayağınıza. çarpması lazımken herhangi bir problem yok gibi gözüküyor.

Konu sahibi
Oyumu kullandım ancak zorlandım :D

Ayıramadım desem yeri 🤔 oyladık bakalım.

Bence yaşlı dayı :D

Merhaba, çocuk olarak oyumu kullanıyorum.

Nedenine gelecek olursak. Maalesef kol ve ayak kısımlarında sürekli hata yapmış yapay zeka.

Birinde sizin kolunuzun üstünde fakat sizin eliniz ortadan kaybolmuş gibi.
Diğerinde ise ayağı normalde sizin ayağınıza. çarpması lazımken herhangi bir problem yok gibi gözüküyor.
Merhabalar :)

Alanya Tosbasi
Portakal Dayi

Ben şahsen merak ediyorum, hangi hesapların gerçekten yapay zeka olduğunu sonradan açıklayacağını söylemen süper bir test gibi. Belki biz de tahmin etmeye çalışabiliriz ve kendi fikirlerimizi paylaşabiliriz.

Konu sahibi
Ben şahsen merak ediyorum, hangi hesapların gerçekten yapay zeka olduğunu sonradan açıklayacağını söylemen süper bir test gibi. Belki biz de tahmin etmeye çalışabiliriz ve kendi fikirlerimizi paylaşabiliriz.
etiketledim yorumda wben hariç ikiside yapay zeka ama bazen kendimden dahi şüphe ediyorum. :)

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

İpuçları
Geri