Bir kaç ay öncesine kadar aktif bilgisayar oyuncusuydum fakat yoğunluğumdan dolayı bu aralar maalesef oynayamıyorum.
Fakat kulüpte olmak isterim
Fakat kulüpte olmak isterim
Ben Aktif wow oyuncusuyum. WOW oynayanları beklerim, kulüpte olmak isterim fakat steam oyunları ile aram yok![]()
Ağustos'a kadar herhangi bir şeyin içinde olamayacağım maalesef. Çok fazla koşuşturmam var. O yüzden şuan Diablo ile stresimi atmalıyım. WoW'un yeri ayrı o başka bir şey tabi ki.Valla bizim bir ekip var zaten diablocu wowcu ben daha çok wow tarafındayım fakat arkadaşlar diablo da oynuyorKesinlikle wow'da olmalısın
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.