Web Analytics

Telegram numara almak yasal mı?

• WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.
Çözüm
SMS gönderim hizmeti veren firmalardan sanal numara satın alabilir bunu dilediğiniz sosyal medya aracında kullanabilirsiniz. Tabii bu tip numaraların kurumsal şirketler dışında çok hayırlı işler için kullanıldığını görmedim orasıda ayrı :d
SMS gönderim hizmeti veren firmalardan sanal numara satın alabilir bunu dilediğiniz sosyal medya aracında kullanabilirsiniz. Tabii bu tip numaraların kurumsal şirketler dışında çok hayırlı işler için kullanıldığını görmedim orasıda ayrı :d

Çözüm
Bazı durumlarda whatsapp ve telegram gibi platformlar için, özel cep numarasını paylaşmak istemeyenler iş telefonu gibi kullanabiliyor. Tabi bu iyimser bir yaklaşım ve Tr no olduğu varsayılırsa

Etkileşim için üye olun ya da giriş yapın!

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri