valla hocam diğer markaları çok bilmiyorum kullanmadığım için ama bu bence gayet iyi yine siz bilirsiniz tabiEvet bu da bayağı güzel duruyor, ben evimde samsung kullanıyorum 4 yıldır çok memnunum aslında. Yine de alternatifler varsa görmek isterim diye böyle bir konu açtım. Ve maşallah diyeyim 4 yıldır hiçbir sorun yaşamadım samsung da, hâlen güncelleme alıyor ve hâlen hızlı.
valla doğrudur hocam ama ben bir türlü LG ile barışamadım o yüzden o konu hakkında pek bir şey söyleyememÇocukluk arkadaşımda da LG hastalığı var, devamlı herkese LG tavsiye eder. Geçmiş zaman bir televizyon almışlar (LG üreten adam bile o televizyonu unutmuştur) hâlen kullanırlar. Onun sağlamlığından yola çıkarak o markayı, hatta ve hatta o modeli tavsiye ediyor. Televizyonun 2. el satışı bile yok![]()
bizde öyle aldık hocam bu tv yi alırken yayında soundbar + robot süpürge + köşelikler + garanti süresi uzatma hediye etmişlerdiAçıkçası bir ağabeyimiz samsung da çalışıyordu, gel şu model sağlam 4K ve süper özellikleri var dedi. 55inç televizyonu soundbar ve bufferı (komple ev sinema sistemi) ile beraber 4.000 liraya almıştım![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.