Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Temu reklamı görmekten o kadar çok sıkıldım ki inan anlatamam. Devamlı engelliyorum yine karşımda, bir defa indirdim ürünlere bakana kadar yok çark çevir yok arkadaşını davet et yok şu yok bu sıkıldım o dönem kaldırdım hâlen kullanmam.
Temu reklamı görmekten o kadar çok sıkıldım ki inan anlatamam. Devamlı engelliyorum yine karşımda, bir defa indirdim ürünlere bakana kadar yok çark çevir yok arkadaşını davet et yok şu yok bu sıkıldım o dönem kaldırdım hâlen kullanmam.
Kardeşler hallettim, kemer alacaktım 135cm siparişi verdim, ama benim bel 125cm kemerde, neyse baktım iptal mi etsem dedim ama iptal etsem para yatacak vs derken sipariş kargolanmadığı için 125cm ile değiştirdim.
Helal olsun temuya
Gerçi kalan 3 parçadan sonra uzun süre alışveriş yapmam.
Telif içerik, reklam, ban, premium hesaplar ve diğer istek, öneri, şikayet konularının tamamı için [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz.