Web Analytics

Soru Temuda bir ürüne soru sorma var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Logan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 65
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

Logan

Kayıtlı Üye
Konular
5
Tepki Skoru
16
Arkadaşlar temudan sipariş verdim ama soru sormak istiyorum, yalnız soru sorma kısmını bulamadım, soru sorma var mı ürünle ilgili?

Bu arada 4-5 parça ürün aldım hiçbir problem yaşamadım farklı ürün yada farklı beden gelmedi.

Temu reklamı görmekten o kadar çok sıkıldım ki inan anlatamam. Devamlı engelliyorum yine karşımda, bir defa indirdim ürünlere bakana kadar yok çark çevir yok arkadaşını davet et yok şu yok bu sıkıldım o dönem kaldırdım hâlen kullanmam.

Temu reklamı görmekten o kadar çok sıkıldım ki inan anlatamam. Devamlı engelliyorum yine karşımda, bir defa indirdim ürünlere bakana kadar yok çark çevir yok arkadaşını davet et yok şu yok bu sıkıldım o dönem kaldırdım hâlen kullanmam.
Ben herhalde bazen gün içinde 15 dakika mı temuya ayırıyorum hiçbir reklam çıkmadı

Aslında aldığım ürünle ilgili bir belirsiz bir durum yok ama belli etmemişler ama aldığım üründe beklediğim şeyin olması kesin gibi.

Sadece soru sorup teyit etmem lazım.

Temudan toplamda alacağım 3 parça ürün kaldı başkada alacağım kalmadı.

Temu deneyimim yok maalesef :(

Tamam kardeşim niye kızıyon el kadar adama :D

Sosyal medyada reklamları çok çıkıyor onlara gıcığım, tamam sen de temu fanı çıktın :D

Kardeşler hallettim, kemer alacaktım 135cm siparişi verdim, ama benim bel 125cm kemerde, neyse baktım iptal mi etsem dedim ama iptal etsem para yatacak vs derken sipariş kargolanmadığı için 125cm ile değiştirdim.

Helal olsun temuya 👍

Gerçi kalan 3 parçadan sonra uzun süre alışveriş yapmam.

Kısaca konu çözüldü 👍

Kafana takılan kesin bir şeyler vardır uygun kategori bulda biraz soru sor, bizde bilmediklerimizi cevaplamayalım kardeşim :D

Temu dan sürekli siparişlerim oluyor fakat ben soru sorma bölümünü hiç görmedim ancak destek kısmı var diye biliyorum.

Kafana takılan kesin bir şeyler vardır uygun kategori bulda biraz soru sor, bizde bilmediklerimizi cevaplamayalım kardeşim :D
😁😁

Temu dan sürekli siparişlerim oluyor fakat ben soru sorma bölümünü hiç görmedim ancak destek kısmı var diye biliyorum.
Ali express te var temuda yok ama Temu öözellikle giyim olarak çok daha iyi.

Aldığım kıyafetler Türkiyede olmayan gömlek kemer vs

Son düzenleme:

Etkileşim için üye olun ya da giriş yapın!

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri