Web Analytics

Türkiyede insanlar neden borçsuz hayat yaşayamıyor, ve olması gereken yaşam şekli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Logan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 20
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

Logan

Kayıtlı Üye
Konular
19
Tepki Skoru
40
Arkadaşlar Türkiye insanı çıldırtma noktasına getiriyor son iki ay borcum kalmıştı ve her nasılsa arabam bozuldu telefonum bozuldu vergi borçları bir an üzerime geldi toplamda 125.000₺ tuttu hepsi kredi çektim ve 24 ay borca daha girdim şuan ümüğüm sıkılmış durumda sene sonuna kadar zerre para kalmıyor bana sene sonundan itibaren aylık 12.300₺ ödemem var.

Benim borcun kat be katını ödemeye çalışan var.

Gelelim asıl konuya Türkiyede insanlar neden borçsuz yaşayamıyor kazandığı para kendisine kalmıyor.

İnsanların hiçbir sosyal hayatı yok, gezme tozma mangal sinema buluşup bir yerlerde çay kahve vs.

Ne bileyim yeni kıyafetler alma.

Hiçbirini yapamıyorsun sadece ev iş iş ev.

Biliyorum konuya cevap gelmeyecek ama yine açayım dedim :)

Arkadaşlar Türkiye insanı çıldırtma noktasına getiriyor son iki ay borcum kalmıştı ve her nasılsa arabam bozuldu telefonum bozuldu vergi borçları bir an üzerime geldi toplamda 125.000₺ tuttu hepsi kredi çektim ve 24 ay borca daha girdim şu an ümüğüm sıkılmış durumda sene sonuna kadar zerre para kalmıyor bana sene sonundan itibaren aylık 12.300₺ ödemem var.

Benim borcun kat be katını ödemeye çalışan var.

Gelelim asıl konuya Türkiye'de insanlar neden borçsuz yaşayamıyor kazandığı para kendisine kalmıyor.

İnsanların hiçbir sosyal hayatı yok, gezme tozma mangal sinema buluşup bir yerlerde çay kahve vs.

Ne bileyim yeni kıyafetler alma.

Hiçbirini yapamıyorsun sadece ev iş iş ev.

Biliyorum konuya cevap gelmeyecek ama yine açayım dedim :)

Bu sadece burada böyle değil yurt dışındada aynı örnek verem Almanya ve Fransa sosyal hayat denen bir şey yok diyor bizimkiler.

borç yiğidin kamçısıdır :D

Türkiyedeki sistem halkın refahı değil seçilmişlerin refahı üzerine kurulu olduğu için bu böyle gider..

Etkileşim için üye olun ya da giriş yapın!

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu konuyu görüntüleyenler

• CL4Y
  • Geri