Aras, mng, ptt bunlarla çok sorun yaşadım.
Yurtiçi kargoda adamlar çiçek gibi yemin ediyroum. Hiç soruna denk gelmedim.
Yurtiçi kargoda adamlar çiçek gibi yemin ediyroum. Hiç soruna denk gelmedim.
Belki de benim tipten kaybediyorumdurBugün yine siparişim geldi MNG'den, gelmeden direkt aradı: Abim evde misin ürünün var getiriyorum diye sağ olsun![]()
Beni de arıyorlar tabii ki. Mng, Aras, Yurtiçi...Amazon'un firması da çok iyi bu arada, sadece takip etme noktasında biraz sıkıntılı...Yok hocam estağfurullah, bazı bölgelerde bazı kargo firmaları iyi çalışıyor. Bunu ben personele bağlıyorum. Diyorum, adamlar direkt arıyorlar beni abim kargon var evde yoksan istediğin yere bırakalım falan diye
Bir de ben her emekçiye sonsuz saygı duyuyorum. Çay, kahve, soğukluk vs. ikram ederim. Bunu içimden geldiği için yapıyorum, benim de hoşuma gidiyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.