Eee hani adamları seçmemişinde anketteValla eski oturduğum yere hiç bir kargo firması gelmezken, Sürat kargo kapıma kadar geliyordu. O yüzden yeri ayrıdır bende.
Eee hani adamları seçmemişinde anketteValla eski oturduğum yere hiç bir kargo firması gelmezken, Sürat kargo kapıma kadar geliyordu. O yüzden yeri ayrıdır bende.
Bugün yine siparişim geldi MNG'den, gelmeden direkt aradı: Abim evde misin ürünün var getiriyorum diye sağ olsunAras, mng, ptt bunlarla çok sorun yaşadım.
Yurtiçi kargoda adamlar çiçek gibi yemin ediyroum. Hiç soruna denk gelmedim.
Yok hocam estağfurullah, bazı bölgelerde bazı kargo firmaları iyi çalışıyor. Bunu ben personele bağlıyorum. Diyorum, adamlar direkt arıyorlar beni abim kargon var evde yoksan istediğin yere bırakalım falan diyeBelki de benim tipten kaybediyorumdur![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.