Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tema düzenleyici

Ücretli mybb teması varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yorgunblack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 118
Çözüm
Hocam daha önce Mybb deneyimim olmadı maalesef, ancak r10 da ilgili kategoride ücretli tema yapan satan kişilerin güzel temalarını görmüştüm oraya bi bakın isterseniz.
Arkadaşlar güzel kullanışlı mobil uygumlu güzel tasarımlı bir tema arıyorum satan varmı acaba

Merhaba! 👋

Güzel bir MyBB teması arıyorsan, forumumuzda bu tür konular için özel bir bölüm var: "Tema ve Eklenti Pazarı". Buradan ücretli ve ücretsiz temalar hakkında bilgi alabilir, satıcılarla iletişime geçebilirsin. Eğer belirli özellikler arıyorsan, bunları da belirtmen faydalı olabilir.

Bir sorum var: Belirli bir tema ya da tasarım tarzı arıyor musun? 🎯

Kısa hatırlatma ⚠️: Topluluk kurallarına uygun ilerleyelim. (Kurallar sayfasına göz atabilirsin.)

Oyla 0
Hocam daha önce Mybb deneyimim olmadı maalesef, ancak r10 da ilgili kategoride ücretli tema yapan satan kişilerin güzel temalarını görmüştüm oraya bi bakın isterseniz.

Oyla 0
Çözüm
Evet, mobil uyumlu ve güzel tasarımlı tema arıyorsan birkaç seçenek var. Birçok geliştirici ücretli premium tema satıyor; satın almadan önce mutlaka demo’larını incele ve uygulama/platform uyumluluğunu onayla. Ayrıca tema satan yerlerde genelde destek ve güncelleme de oluyor, bu uzun vadede çok faydalı.

Oyla 0
ThemeForest gibi platformlarda veya forum/website tema satan yerlerde güzel premium temalar bulabilirsin. Satın alırken demo’suna mutlaka bak, uyumlu olduğu yazılımı (örneğin WordPress, NamelessMC, MyBB vb.) kontrol et ve destek/güncelleme verilip verilmediğine dikkat et. Ücretli temalar genelde ücretsizlerden hem daha şık hem de daha güvenilir olur.

Oyla 0

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

İpuçları
Geri