Web Analytics

Uzun Bir Aradan Sonra Hâlime Şükrettim!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tevfik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 138
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

Tevfik

Kayıtlı Üye
Konular
24
Tepki Skoru
140
Meslek
AR-GE Yöneticisi
Merhaba WF,

Bu konuyu açıyorum fakat hiç kimseyi yargılamıyor ve ötekileştirmiyorum. Son zamanlarda Youtube'da karşıma bağımsız yaşam derneği adlı kuruluşun videoları çıkıyor. Bağımlı olan herkese Allah yardım etsin bunu tüm kalbimle isterim. M*adde bağımlılarını ve ku*mar bağımlılarını ele alıyorlar. İnsanlar tedaviye güzel cevap veriyorlar izlediğim videolardan anladığım kadarıyla.

Hâlime şu şekilde şükür ettim. Çok şükür bu zamana kadar en kötü huyum domain almak oldu. Ve forum açmak. Akvaryum hobisine sardım uzun zaman sonra ve onunla uğraşıyorum deli gibi. Aslında hayatta şükretmemiz gereken nokta çok fazla. Ticaret yapmaya çalışırsın, batarsın; yine çıkarsın. Domain, tema, site vb. ürünlerini elinden çıkartmaya çalışırsın satılmadığında strese girersin. Aslında bunların hepsinin ne kadar boş olduğunu bir durup düşündüğümüz zaman anlıyoruz.

İnsanlar yaşadıklarını anlattıkça, okudukça gerçekten tüylerim diken diken oluyor. Tekrardan diyorum Allah yardımcıları olsun. İnşallah bu tarz bağımlılığı olan herkes kurtulur. Bizler en fazla onlar için duâ edebiliriz. O nedenle tüm ailemin duâsı onlarla.

Saygılarımla.

Şükür bir nimettir, şükür her zaman iyidir. Sosyal medyada kolları ve bacakları olmayan birinin tek başıma yemek yemesini izlemiştim 20-30 saniyelik bir vide idi, 30 dk. felan kendime gelememiştim.

Not: Kaşıkla kuru fasulye ve pilav yiyordu tek başına ve yiyebiliyordu. Kol ve bacaklar yarıya kadar vardı. :(

Son düzenleme:
Şükür bir nimettir, şükür her zaman iyidir. Sosyal medyada kolları ve bacakları olmayan birinin tek başıma yemek yemesini izlemiştim 20-30 saniyelik bir vide idi, 30 dk. felan kendime gelememiştim.

Not: Kaşıkla kuru fasulye ve pilav yiyordu tek başına ve yiyebiliyordu. Kol ve bacaklar yarıya kadar vardı. :(
O nedenle her daim şükretmek gerekiyor.

Şükretmenin bir kabulleniş değil, daha fazlası için bir tetikleyici olduğunu bilen herkese selam olsun.

"Ne de az şükredersiniz" âyetinden sonra bunun üzerine tartışamam.
Hayatımızdaki iniş ve çıkışların bizi daha iyi bir yaşam için güçlendirmesi dileğiyle...

Hayatımın her anında bir şükür ederim. Bugünüme, yarınıma şükür etmek önemli.

Etkileşim için üye olun ya da giriş yapın!

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri