Web Analytics

Şikayet Vestel SmartTV Pişmanlıktır!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 21
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

Garfield

Administratör
Konular
3.594
Tepki Skoru
184
1 yıl oldu sanırım bir Vestel SmartTV televizyon aldım, yani anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirdi, 2 kez garantiden tamir oldu, donma, kasma, kafasına gore kapanma, biri bitiyor biri baslıyor. özetçe uzak durmanızı tavsiye ederim ucuzluğuna aldanmayın benım gibi.

Samsung ben de kullanıyorum abi 5 yıldır ama şükür herhangi bir sorun sıkıntı yaşamadım.

Ben samsung sandım başlığı, şeker kafa yaptı ben de😂 vestel, grundig, beko falan ben kullanmam abi. Kullanan kişilere neden kullanıyorsun demem fakat cidden çok memnunum samsung televizyondan aman nazar değmesin.

Avox aldım ofise aynı zamanda, fransız malı sanırım, vestelden bin kat daha iyi çıktı hiçbir sorun yaşamadım ve daha ucuz.

Avox aldım ofise aynı zamanda, fransız malı sanırım, vestelden bin kat daha iyi çıktı hiçbir sorun yaşamadım ve daha ucuz.
Abi bence televizyonda en iyisi sony, çok seviyorum sony ürünlerini. Dedem 72’de getirmiş Almanya’dan hâlen çalışıyor. Dedem öldü, tv hâlen çalışıyor.

Abi bence televizyonda en iyisi sony, çok seviyorum sony ürünlerini. Dedem 72’de getirmiş Almanya’dan hâlen çalışıyor. Dedem öldü, tv hâlen çalışıyor.

Evimde Samsung TV kullanıyorum çok şükür memnunum. Bugün televizyon alacak olsam Samsung ve LG ye bakarım ilk. @Tevfik in belirttiği markalardan ana kullanımda oldukça uzak duruyorum.

Televizyonda Samsung ve LG. Başka marka tanımam. He bütçe sıkıntısı varsa ONVO'da çok iyidir.

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri