Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tema düzenleyici

Duyuru WFN - Webmaster Araçları Kullanıma Açıldı!

Yönetici
Garfield

Garfield

WFN Admin
Çözüm
34
Tepki Skoru
2,008
Ticaret Puanı
1
Web Sitesi
Var
Alanı
Forum Danışmanı
1/3
Konu sahibi
Kıymetli WFN Ailesi;

Yine kendi alanımızda ilkleri sizler ile buluştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz! Webmaster Araçları Üyelerimize ve misafirlerimize tamamen ücretsiz olarak kullanıma açılmıştır!

Spam ve kötüye kullanımı engellemek adına, ziyaretçiler bir araçta günlük en fazla 10 adet sorgu yapabilir, üyelerde ise limit bulunmuyor.

Sizler için forum sitemizi geliştirmeye, yeni hizmetleri sizler ile buluştırmaya devam edeceğiz.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    154.3 KB · Görüntüleme: 1
  • Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    113.8 KB · Görüntüleme: 1
Konu sahibi
Site ve SEO analizinde bu hatayı aldım. "Yürütme başarısız oldu: HTTP 403". Hız testinde bir sorun olmadı, hatanın sebebi nedir? Kendi sitem dışında başka yerleride kontrol etim aynı

Bu durum genelde hedef site güvenlik yapılandırma ayarları kaynaklı oluyor ancak, teknik ekibimiz bugün bir iyileştirme yapacak, SS teki gibi mesela google de sorun yok, ama bazı sitelerde uyarı veriyor, bugün düzelmiş olur.
Selamlar, güzel bir yapılandırma olmuş. Fakat, ******************************/webmaster-araclari bu yapıda yapmanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

Ayrıca işlemlerin hepsine limit koymak kullanıcıları zorlaştıracağını düşünüyorum. Bırakın sınırsız sorgu yapın kullanıcılar faydalansın.

Teşekkür ederiz, biz bu yapıyı tercih ettik. Limitleri ise üyeler ve ziyaretçiler olarak güncelledik.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    37.5 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:
Konu sahibi
Tabii ki, öyle haklısınız. Bizde her zaman dile getiririz taklitler aslını yüceltir her zaman. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Herkese iyi forumlar.

Sizimi taklit ediyoruz biz anlamadım? siz daha dünyada yokken o araçlar yazılmaya kodlanmaya başlamıştı. Bir şeyler yapmak istiyorsanız önce kullandığınız temanın parasını ödeyin w*r*z kullanmayı bırakın oradan başlayabilirsiniz mesela :D

Forum adresinizi sansürleyince taklitçi olduk :) Siz burda hemen hemen her mesajda kendi forumunuzun reklamını yapmaya çalışıyorsunuz biz değil, bizim sizin forumda üyeliğimiz bile yok, WhatsApp grup davetinizide uygun bir dille ret ettim bizzat size. Nasıl oluyorda sizi taklit ediyoruz anlamak güç!

Konu sahibi
Rehber kısmına ban edilme kuralları konulabilir.
Banlanan kullanıcıların imza kısmına da Madde 3 (Yönetime Hakaret vb.) nedeniyle X süreyle banlanmıştır. Şeklinde bir kısım olabilir.

HAYIRLI OLSUN :)

Yaptık onu kısmen, kim neden banladı? bunu belirtmek zorunda.

Screenshot_1.webp

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Sonraki Konu →

Duyuru  Otomasyon konu etiketi uygulaması kullanıma açıldı!

Foruma git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

İpuçları
Geri