iPad'deki değişikliklerin yansımaması SMB uyumsuzluğundan olabilir. iPad’de Microsoft 365 ile dosyayı açmayı veya RDP ile Windows’a bağlanarak düzenlemeyi deneyebilirsin. SMB sürümünü 3’e güncellemek de işe yarar muhtamelen.
Excel sürüm uyuşmazlığı gerçekten sıkıntı yaratabiliyor. Office güncellemesi sonrası sorun çözülecektir. SMB uyumsuzluğu da aklınızda bulunsun, bazen dosya paylaşımında sorun çıkarabiliyor. Rica ederim, kolay gelsin!Bir ihtimal Excel sürümlerinin uyuşmaması sebebiyle değişiklikleri aktarmıyor olabilir diye düşündüm ve bunda haklı çıktım. iPad'te kaydederken windows pcnin excel sürümünün eski olması sebebiyle verileri birleştiremediği hatasını aldık. Şimdi windows cihazda office sürüm yükseltmesi yapıyoruz. SMB uyumsuzluğu hiç aklımıza gelmemişti. Çok teşekkür ederim hocam.
Buda Teknoloji Forum'un farkı olsun.İşte forumun en sevdiğim yönü bu oldu herkes hemen cevap veriyor ve ihtiyacım olmasa dahi bu bilgiyi alıyorum
Tabii ki gelir. Forumun aktif olması bizim suratımızı güldürür.Arkadaşın konusunu daha fazla kirletmek istemiyorum ben çok beğendim burayı, devamlı sorular açacağımdan hiç şüpheniz olmasın bu sorular teknoloji forumunda işine gelecektir diye düşünüyorum![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.