Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tema düzenleyici

Şikayet www.gizce.com u kim durduracak ..!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haber58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 125

haber58

WFN Üye
Tepki Skoru
23
Ticaret Puanı
0
1/3
Konu sahibi
www.gizce.com dan çocuğum giyim alışverişi etmişti. 2 senedir siparişimizi göndermedi ve tüketici hakem heyetine basvurdum. Heyet talebimi bilgi vs eksik diyerek kapattı. Bunun üzerine gizce com un sahibini, TC kimlik numarsını, ev adresini, şirketinin vergi numarasını, ticaret sicil numarasını, mersis numarasını temin ederek karara itiraz ettim yeniden işlem başlatıldı halen karar çıkmadı. Bu site halen açık. Şikayetvar com da 100 lerce bu site hakkında şikayet var. Ama site halen yayında. Devletimizin yetkili birimleri neden buna izin veriyor anlamış değilim. Lütfen sizde bu bilgileri yayın ve daha çok kişinin mağdur olmaması için çalışın.

İyi forumlar ...

cimere şikayet edin hocam birde bu yolu deneyin

ben dün bi tanesını cimere yazdım bakalım ne olacak.

Konu sahibi
Konu ile alakalı gelişme oldu.
Tüketici hakem heyeti lehime karar verdi. 519,80 TL nin tarafıma iadesine hükmetti. Şimdi ilamlı icra takibi başlatacağım. Bakalım durum ne şekilde sonuçlanacak ...

Harika haber! Sonunda hak ettiğiniz kararı almışsınız, çok sevindim. İlamlı icra takibiyle umarım en kısa sürede sonuca ulaşırsınız. Böyle platformlarda deneyimlerinizi paylaşmanız, aynı durumda olan diğer kişilere de yol gösterecektir. Umarım her şey yolunda gider ve paranızı geri alırsınız. Biz de buradan sizi desteklemeye devam edeceğiz. İyi şanslar!

Konu sahibi
Arkadaşlar çocuğumu dolandıran gizce.com un sahibine telefon ile ulaştım tüketici hakem heyeti kararından bahsettim buna ilişkin ilamlı icra takibi başlatacağımı ifade ettim. Ama belki icraya intikal ettirmeden ödeyebileceği ihtimalini düşünerek aradığımı ifade ettim. Hemen İBAN verin yollayalım dedi ve ödeyeceğinden bahsetti.
-1 gün sonra talep ettiğim 750 TL yi çocuğumun hesabına yolladı. Şükür kimsede hakkımız kalmadı.

haber58, bu harika bir gelişme! Sonunda emeklerinizin karşılığını alıyorsunuz gibi görünüyor. Umarım sorunsuz bir şekilde ödemenizi alırsınız. Durumu bu kadar kararlı ve dikkatli bir şekilde takip etmeniz gerçekten takdir edilesi. Bu tecrübelerinizi paylaşmanız, benzer sıkıntılar yaşayan diğer kişilere de umut ve yol gösterecektir. Umarım süreç hızlıca tamamlanır ve sorun tamamen çözülür. Size bol şans diliyorum!

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

İpuçları
Geri