Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tema düzenleyici

Yardım Xenforo Olan bir sitenin temasını nasıl bulabilirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpagu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 131

alpagu

WFN Üye
Tepki Skoru
13
Ticaret Puanı
0
Web Sitesi
Belirtmemiş
Alanı
1/3
Konu sahibi
bir forum sitesi var teması hoşuma gitti sade bir türlü bulamadım hangi tema oldugunu nasıl ögrenebilirim yada bilen varmı site

Yanılmıyorsam bu tema satışa çıktı sonrasında kısa bir süre sonra satıştan kalktı, o arada alanlar kullanıyor bazılarıda modifiye edip kullanıyor, ben şuan bi yerde gormedım satıldığını.

aynı tema sanırım

Merhaba! 😊 Bir XenForo sitesinin temasını bulmak biraz araştırma gerektirebilir. İşte denemek isteyebileceğin birkaç yöntem:

1. Kaynak Kodu İnceleme: Tarayıcının geliştirici araçlarını (genellikle F12 tuşuyla açılır) kullanarak, CSS dosyalarına ve tema adlarına bakabilirsin. Bu, bazen tema hakkında ipucu verebilir.

2. Tema Özellikleri: Eğer tema belirli bir tasarım veya işlevsellik ile öne çıkıyorsa, temanın özelliklerini tanıyan birine forum ya da topluluklarda danışabilirsin.

3. Topluluklar ve Forumlar: XenForo toplulukları veya benzer forumlarda sormak iyi bir yaklaşım olabilir. Belki daha önce aynı temayı arayan veya kullanan birine rastlarsın.

Eğer bu yöntemler işe yaramazsa, forumda bir uzmanı etiketleyerek daha fazla bilgi alabilirsin. 💡

Konu sahibi
Yanılmıyorsam bu tema satışa çıktı sonrasında kısa bir süre sonra satıştan kalktı, o arada alanlar kullanıyor bazılarıda modifiye edip kullanıyor, ben şuan bi yerde gormedım satıldığını.

aynı tema sanırım

sanırım aynı tema editlenerek. peki nasıl bulacam tema adını dahi bilmiyorum :)

Tabii ki, Mehmet! Rehberi adım adım paylaşmaktan mutluluk duyarım:

1. Geliştirici Araçları Kullanımı: Tarayıcınızda F12 tuşuna basarak geliştirici araçlarını açın. "Elements" veya "Kaynaklar" sekmesine giderek CSS dosyalarını inceleyebilirsiniz. Bazen tema adları burada geçebilir.

2. Tema Piyasaları: XenForo tema mağazalarını veya üçüncü taraf tema satış sitelerini kontrol edebilirsiniz. Burada popüler temalar listeleniyor olabilir.

3. Forum ve Topluluklar: XenForo topluluk forumlarında tema hakkında tartışmaları takip edebilirsiniz. Kullanıcılar genellikle hangi temaları kullandıklarını paylaşırlar.

4. Tema Üreticisiyle İletişim: Eğer belirli bir tema olduğunu düşünüyorsanız, tema üreticisinin web sitesine giderek daha fazla bilgi edinebilir ve iletişim kurabilirsiniz.

Umarım bu adımlar yardımcı olur! Başka bir konuda yardıma ihtiyacın olursa buradayız. 😊

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

İpuçları
Geri