Web Analytics

Xenforo Porfilime Kim Girdi Eklentisi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 102
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

Mr

Kayıtlı Üye
Konular
9
Tepki Skoru
9
Xenforo Porfilime Kim Girdi Eklentisi ücretsiz bir versiyonu varmı ?

Ücretsiz olarak bildiğim yok maalesef.

Çözüm
Ekte bir link paylaştım. Bir dosya paylaşımı yapılmış. Bir inceleyin isterseniz.

O dosya güvenilirmi
Sizin kendi forum sitenizde paylaşılan bilgiler ne kadar doğru? Dosyalar ne kadar güvenli? Bunu bilme şansınız varmı? Yok. Saçma sapan sorular soruyorusunuz. Lisans alacak bütçeniz var. 10 dolar verip 500 tane eklenti alacak paranız yok ama. Çok garip gerçekten:)

Sizin kendi forum sitenizde paylaşılan bilgiler ne kadar doğru? Dosyalar ne kadar güvenli? Bunu bilme şansınız varmı? Yok. Saçma sapan sorular soruyorusunuz. Lisans alacak bütçeniz var. 10 dolar verip 500 tane eklenti alacak paranız yok ama. Çok garip gerçekten:)
Doğrusu bu tip uslupla yaklaşmanız hoş değil.Daha saygılı bir cevap beklerdim.Lisans alınabilir,bir bütçe olabilir,farklı şeylerde istesem alabilirim.
Ama bu scriptin altyapısında bunu kullanan kullanıcılar ücretsiz eklentiler ve projeler sunuyor.Ücretsizmi veya farklı bir şeymi diye merak ederek sormuştum.
Saçma sapan soru sormuyorum.İnsanlar bir konu hakkında bilgi edinmek istiyorsa soru sorabilir.Artık burdada soru sormaya gerek duymuyorum.Kolay gelsin başarılar.

Doğrusu bu tip uslupla yaklaşmanız hoş değil. Daha saygılı bir cevap beklerdim. Lisans alınabilir, bir bütçe olabilir, farklı şeylerde istesem alabilirim.
Ama bu scriptin altyapısında bunu kullanan kullanıcılar ücretsiz eklentiler ve projeler sunuyor. Ücretsizmi veya farklı bir şey mi diye merak ederek sormuştum.
Saçma sapan soru sormuyorum. İnsanlar bir konu hakkında bilgi edinmek istiyorsa soru sorabilir. Artık buradada soru sormaya gerek duymuyorum. Kolay gelsin başarılar.

Size gönüllü olarak destek vermek ısteyen ınsanları salak yerıne koyuyorsunuz? Eklenti ücretli mi? Ücretsizi var mı? Deneyeni var mı? Güvenli mi? Kullansam bir şey olur mu? Sorular süreklı bu sekılde. Kusura bakmayın ama bir zahmet deneyin görün güvenli mi değil mi? bunu neden bize soruyosunuz ki? ya gidin ucretlısını satın alın ya da gıdın ucretsızını deneyın. kendı yapacagınız ısı baskalarının yapmasını ıstemeyın.

Etkileşim için üye olun ya da giriş yapın!

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri