Graveworm
Administratör
- Konular
- 60
- Tepki Skoru
- 175
- Meslek
- İçerik Yöneticisi
Arkadaşlar selamlar. Devir teknoloji devri ve bu yapay zeka olayı çok enteresan yerlere gidiyor. Daha demin Instagram'da bir Reels'e denk geldim. Google'ın sunduğu yeni bir yapay zekada Türkçe prompt giriyorsun ve diyorsun ki "ormanın içinde yürüyen kedi yavrusu hakkında resimli hikaye oluştur" yapay zeka da hem hikayeyi hem de resimleri kafasına göre oluşturuyor. Cidden enteresan yerlere gidiyoruz. Bunun bir kaç adım ilerisi de biraz tehlikeli olabilir bana göre.
Sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Ankete katılmayı ve yorumlarda görüşlerinizi belirtmeyi unutmayın!
webmasterforum.net
webmasterforum.net
Sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Ankete katılmayı ve yorumlarda görüşlerinizi belirtmeyi unutmayın!

Hangi yapay zekayı kullanıyorsunuz?
Arkadaşlar selamlar. Biliyorsunuz ki teknoloji öyle saçma bir noktaya geldi ki artık en basit işlerimizi bile yapay zeka aracılığı ile yaptırabiliyoruz. Bunun daha da profesyonel olanları da var, fakat normal kullanıcı olarak kimler neleri kullanıyor merak ediyorum. Ben genelde bir sorum...

Yapay Zeka Hakkında Endişeler Artıyor: Yeni Anket Sonuçları Ne Diyor?
ABD merkezli Pew Araştırma Merkezi tarafından yapılan yeni bir anket, yapay zekâya yönelik halkın tutumunu gözler önüne serdi. 2024 yılının Ağustos ayında gerçekleştirilen bu çalışmada 5.000’den fazla yetişkinin görüşü alındı. Sonuçlara göre, toplumun büyük bir kısmı yapay zekâ teknolojilerinden...