Nissan hiç kullanmadım hayatım boyunca fakat böyle büyük şirketler iflas verdiğinde en çok emekçi insanlara üzülüyorum. Umarım sağlam bir iş bulurlar diye umut ediyorum
Yusuf Miroğlu satıyordu deli yürekte diye hatırlıyorumhocam ben 1-2hafta kullanma şansı yakaladım gerçekten çok kaliteli araçlar yapıyor, yani en azından benim kullandığım modeli kaliteliydi
Elbette düşer, ondan hiçbir şüphem yok. Neyse ben Golf 8 R hayali kurmaya devam edeyim. Aşırı seviyorum o arabayı. Milyar dolarlarım olsun yine o arabaya binerimbir de hocam işin kötü yanı Mitsubishi hisselerinin satımı kesinleşmiş Nissan için de karar aşamasındalarmış eğer satılırsa kalite düşer gibi geldi bana
Audi çok severim, cidden muhteşem arabalar üretiyor adamlar. Fakat benim serim golf, öyle modifiyeli falan değil; film dahi olmasın akvaryum gibi görünsün içi hiç önemli değil. Golf çocukluk hayalimValla hocam ne yalan söyleyeyim benim de bi Audi a6 hayalim var 2016 kasasından daha önce de kullandım benim için mükemmel bir arabaydı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.