Ben de görünmedi, direkt Google üzerinden gittim ve URL çizdim. Alternatif bir sekmede olabilir mi? Rica etsem link paylaşabilir misiniz?Birkaç kez deneyimle şansım oldu. Gayet stabil bir şekilde çalışıyor. Vakit geçirmek için güzel bir çalışma.
Ben de görünmedi, direkt Google üzerinden gittim ve URL çizdim. Alternatif bir sekmede olabilir mi? Rica etsem link paylaşabilir misiniz?Birkaç kez deneyimle şansım oldu. Gayet stabil bir şekilde çalışıyor. Vakit geçirmek için güzel bir çalışma.
Mobil cihazımda da aynı sorunu verdi, Youtube güncelleyip yeniden yazacağım. İki gün önce güncelleme gelmiş, manuel güncelleyip geliyorum
Bence premium ile alakalı değil, Sami bey rica etsem renkli olarak sadece belirli kelimelerde ifade etmek için kullanabilir misiniz?Yalnız Premium'a ait bir özellik mi?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.